Consulten en workshops

Consulten geef ik momenteel alleen bij jou thuis.
Genoemde kosten zijn inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten.

Draagconsult – Basis
In dit draagconsult van ongeveer 1,5 uur leer ik je één knooptechniek op de buik, rug of heup. We maken tijdens het oefenen eerst gebruik van een speciale draagpop. Daarna gaan we over op het dragen van je eigen kindje.
De kosten van dit consult zijn €47,50. Wil je met twee personen leren knopen, dan kost dat €80.

Kort consult
Draag je al wat langer en zou je je knoop wat willen perfectioneren of loop je steeds vast wanneer je aan het knopen bent? Misschien is een kort consult dan iets voor jou.
Tijdens een kort consult lopen we samen de knoop door en kan ik je hier en daar misschien tips geven zodat dragen voor jou en je kindje genieten blijft.
Een kort consult duurt een half uur tot een uur en kost €35.

Wil je iets anders? Staat het er niet bij?
Het kan zomaar zijn dat jij iets anders wilt of vragen hebt. Bel of mail gerust! Met elkaar komen we er zeker uit en vinden we een voor jou passende oplossing.

Algemene workshop: Babydragen, ‘hoe doe je dat?’
Binnenkort ook mogelijk:
(Volg JanneCo via Facebook en blijf zo ook op de hoogte van het draagnieuws!)

Ben je er nog niet helemaal over uit wat voor drager of draagdoek je wilt gaan gebruiken? Wil je passen en proberen? Zien hoe zo’n doek nou geknoopt wordt? Wat meer weten over dragen in het algemeen?
Dat kan allemaal bij de workshop “Babydragen, ‘hoe doe je dat?’”. De kosten van deze workshop zijn nu nog niet bekend. Zodra ik hier meer van weet, komt dit ook op de website. Besluit je op deze workshop om een één op één consult af te spreken, dan geef ik je 10% korting op dat consult.